torsdag 19 juni 2008

Teckningsmani

Tänk att det är så roligt att skapa bilder. Tänk att man kan längta till sitt block när man släcker lampan och ska sova. Kanske är man lite knäpp!? ©Nadja

5 kommentarer:

Anonym sa...

Oh, my god, nu är det två med varsin handväska, hur ska detta sluta? Hehe!
Jo, jag sa precis idag att det första jag tänker på då jag vaknar är; Måla! Så jag är väl lika knäpp som du. Har snart klar min andra tavla, som du snart får se. Och den har minsann en katt!

konst-iga_tankar@hotmail.com sa...

Det är så härligt att du oxå är inne i någon galen manisk kreativitetsknäpp, man har liksom bara en sak i skallen.
Kolla på den högra killen hur han blänger på den andra, undrar om han är ute efter hans glass? Eller kanske efter handväskan...och vad är det i handväskorna? Kanske en hemligt litet läppstift eller nåt :-)

Målar du en nakenufokatt?

Anonym sa...

Jamen det är ju det jag vill veta, vad dom egentligen har i handväskorna!
Men nädu ingen nakenfis till katt, här blir det en stadig bit ska du tro. Åker till småsyrrornas stuga idag för en syskonträff. Ska bli jättekul! Kram!

Sara sa...

Men oj! Vad många underbara teckningar du har lagt upp... Så snygga! Har inte hunnit kika in på ett tag. Inspirerande! Kreativiteten flödar!
Lägger du till "hudfärgen" på killarna i photoshop? Gillade din bild på naturen på burk också. Gillar alla dina bilder... Sköt om dig!
/Sara

Anonym sa...

Underbart att det finns fler galet kreativa personer som vandrar omkring här i Universum. Känner igen mig i känslan av att man nästan ÄR sitt skapande. Kom på mig själv när jag satt på en jättetrevlig fest i goda vänners lag med att bara tänka på hur min nästa målning skulle utformas...kroppen är liksom på en plats medan hjärnan skapar nästan hela tiden...hehe...ja kanske ÄR man lite crazy...
Kul blogg...ska kika lite mer
Ciao